17 tips: van uitgeblust, gestrest en een tikkeltje te zwaar naar een vitaal, ontspannen en een goed lijf

Laat mij je helpen om een vitaal, ontspannen en goed lijf te creeren zodat jij lekker in je vel zit en meer energie hebt. Ik leer je om voor jezelf te kiezen, grenzen te stellen en de regie weer over je leven terug te pakken. Een compleet e-book met eenvoudige en simpele tips die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse routine. 

Wat leer ik in dit e-book?

✅ 17 simpele tips voor meer een vitaal, ontspannen en goed lijf

✅ Hoe jij de regie terug kunt krijgen over je eigen leven

✅ Hoe jij een gezonde leefstijl kunt ontwikkelen voor jezelf

✅ Hoe jij meer kunt ontspannen en me-time kunt creëren

✅ Hoe jij NEE kunt zeggen en grenzen kunt stellen

✅ Hoe jij je weer vitaler kunt voelen, zodat je meer energie hebt

✅ Hoe jij je weer jong en fit kunt voelen, in plaats van oud en uitgeput

Online coachen

Ik zit nu ontzettend lekker in mijn vel door deze 17 leefstijltips toe te passen.
Ik heb veel energie en ben pas geleden 7 kilo kwijtgeraakt.
Wil jij dit ook? Maak dan gebruik van deze tips!

Wie is de auteur van dit e-book?

Ik ben Marjon en mijn doel en passie is om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Jarenlang heb ik zelf hiermee ook gestruggeld.

Elke keer probeerde ik de ballen hoog te houden. De werkdruk, het gezin en huishouden was mij eigenlijk teveel. Ik was continue moe. Ik voelde mij met 40 jaar lichamelijk al behoorlijk oud.

2 jaar geleden kreeg ik mijn tweede burn-out. Het verschil met de eerste burn-out is, dat ik nu wist wat ik moest doen om er weer bovenop te komen. Die laatste burn-out heeft mijn ogen geopend en ook het feit dat ik nu ik 57 jaar ben meer ben gaan nadenken over wat ik nu echt wil.

Toen kwam ik de opleiding tot leefstijlcoach tegen en ik wist meteen dat ik dat wilde gaan doen. Ik weet door ervaring hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Het is nu mijn overtuiging dat mentale fitheid en weerbaarheid te maken heeft met fysieke fitheid. Het één kan niet zonder het ander!

Online coachen

Ben jij klaar voor een vitaal, ontspannen en goed lijf?

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin 17 tips die zorgen dat jij lekkerder in je vel zit en je energieker voelt.