Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis E-book!

Super leuk dat jij mijn e-book hebt aangevraagd. Binnen enkele minuten ontvang je van mij een mail met daarin jouw persoonlijke link naar het e-book.

PS: Heb je de mail met de link niet ontvangen? Check dan even je SPAM. Mocht je hem daar ook niet kunnen vinden, stuur dan een mail naar marjon@gezondeleefstijlinbeweging.nl dan ga ik het voor je oplossen!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog heel even te wachten en te kijken naar wat ik je hieronder nog te vertellen heb. Dat je aan de slag gaat met mijn e-book zegt mij namelijk heel veel. Je wilt je vitaler en energieker voelen. Meer ontspannen en een goed lijf.

Je hebt mijn gratis e-book: 17 tips: van uitgeblust, gestrest en een tikkeltje te zwaar naar een vitaal, ontspannen en een goed lijf aangevraagd. Veel van de tips die ik met je ga delen zijn direct toepasbaar. Alleen…
Wat ik heel vaak zie en hoor is dat iedereen heel blij is met de tips, maar er vervolgens niets mee doet… Super zonde!

Omdat jij mijn e-book hebt aangevraagd weet ik dat jij ready bent en je echt vitaler wilt voelen, meer energie wilt hebben en een goed lijf wilt. Iets in jou is klaar om hiermee aan de slag te gaan.

Om die reden wil ik je naast mijn gratis e-book ook nog mijn STARTUP COACHING aanbieden. In deze STARTUP COACHING ga ik samen met jou op zoek naar wat jij wilt veranderen in je leven. Als je je daar bewust van bent gaan we samen kijken hoe de gewenste veranderingen het best in jouw leven ingepast kunnen worden. Er is geen dwang of moeten. Ik geef je geen dieet. Je gaat zelf op onderzoek uit wat voor jou werkt, zodat je de nieuwe leefstijl een leven lang kunt volhouden. 

LET OP: een leefstijlcoach is er niet alleen voor afvallen of meer bewegen, maar ook als je mentaal niet goed in je vel zit zoals bijvoorbeeld met burn-out of depressieve klachten, je je in een sociaal isolement bevindt en dus eenzaamheid ervaart, je twijfelt over de zingeving van je leven óf je hebt na een behandeling van bijvoorbeeld kanker of hartfalen hulp nodig bij het fitter worden. 

Inzichten na het volgen van een volledig leefstijlcoachingstraject

 • Je weet wat een gezonde leefstijl inhoudt
 • Je herkent je eigen valkuilen wat betref voeding
 • Je weet hoe je met stress kunt omgaan
 • Je weet hoe je je vitaliteit kunt verbeteren
 • Je weet hoe je de beweegnormen kunt integreren in je leven
 • Je kent de betekenis van slaaphygiëne
 • Je weet hoe je je grenzen kunt bewaken
 • Je weet hoe jij kunt ontspannen

Ben jij een vrouw tussen de 45 en 65 jaar, misschien al in de overgang? Heb je een druk leven en wil je overal altijd 120% voor gaan?

Dan connecten we met elkaar. Ik ben 57 jaar en wil met mijn ervaring en leefstijlcoachopleiding graag andere vrouwen helpen een fijn en fit leven te leiden met genoeg tijd voor jezelf. Je kunt afvallen en toch lekker blijven eten zodat je dit gewoon lang kunt volhouden en in de toekomst jezelf kunt bijsturen als er toch weer enkele kilo’s aankomen.

Heb je diabetes type 2? Dan kun je door afvallen toch weer zonder diabetes verder door het leven. Hoe fijn zou het zijn als je weer fit en veel kilo’s lichter, zonder medicijnen of beperkingen van diabetes, weer gezond verder kunt leven tot op hoge leeftijd! Wie wil dit nu niet ?

Ik begrijp ook dat het niet altijd makkelijk is om uit je comfortzone te komen. En je comfortzone is dat wat je kent en wat je nu al doet. Er is een mooi gezegde “als je doet wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg”. Met andere woorden: als je niets verandert, zal er ook niets veranderen. Dan blijf je die vermoeide vrouw die niet heel blij is met haar leven zoals het nu is: te zwaar, uitgeblust en gestrest. Uit je comfortzone treden en je gedrag veranderen is niet makkelijk, maar iedereen kan het leren. Je gaat het leren met vallen en opstaan, zoals bij alles in het leven. Er is geen fout, alleen verandering en leren. Het is een proces waar een paar maanden overheen gaat.

Ik heb dit traject van vallen en opstaan verschillende keren meegemaakt en ben er steeds weer sterker uitgekomen. Mijn eerste burn-out duurde vrij lang, bij mijn tweede burn-out wist ik wat ik moest doen en doorliep dat traject veel sneller dan verwacht. Artsen vertelden mij dat de tweede burn-out langer zou duren dan de eerste burn-out, dat wijzen de statistieken namelijk uit. Toen de borstkanker gediagnosticeerd werd wist ik ook wat ik moest doen om mentaal en fysiek sterk en fit te blijven. Ik had vechtlust en wist meteen wat ik wel en niet wilde. Ik ben vooral veel blijven bewegen en lekker vaak naar buiten gegaan.

Moeiteloos afvallen zonder dieet
Lekker fit door Nordic Walking

Wanneer is dit programma voor jou?

  • Als je je algehele vitaliteit wilt verbeteren
  • Als je bereid bent om te investeren in jezelf 
  • Als je jezelf op nummer 1 wilt zetten
  • Als je graag meer wilt leren over een gezonde leefstijl
  • Als je een duw in de goede richting denkt nodig te hebben
  • Als je minder stress wilt ervaren
  • Als je BMI wel iets lager mag worden
  • Als je minder moe wakker wilt worden
  • Als je zolang mogelijk een gezond leven zou willen
  • Als je er klaar voor bent om nu voor jezelf te kiezen 

  Voel je aan alles “JA, dit is wat ik wil!” “Hiervoor wil ik echt gaan“, dan ben JIJ de persoon die ECHT mee moet doen aan dit programma!

  Geef jezelf direct op!

  Op een gegeven moment besloot ik om toch gewicht te gaan verliezen om weer slanker en fitter te worden. Hiervoor wilde ik de hulp gebruiken van een coach en kwam ik uit bij Marjon.

  Na een ongedwongen intake gesprek waarbij Marjon me verschillende vragen stelde ging ik het coaching traject in.

  Al snel merkte ik dat Marjon goed kan luisteren en observeren. Ze gaat daardoor ook doelgericht te werk, stelt de juiste vragen en geeft goede ideeën. Bovendien merkte ik tijdens onze gesprekken dat ze goed je grenzen aanvoelt en daar ook goed mee omgaat en rekening mee houdt.

  Ze gaf me als hulpmiddel een app die zeer handig is bij het bewuster maken van de hoeveelheid calorieën die je inneemt en verbrandt tijdens actief bezig zijn. Marjon vertelde ook over hetgeen zijzelf at en gaf me hierdoor ook tips om mijn eet gedrag te veranderen.

  Omdat ik al veel wandelde en fietste (cardio training) gaf ze me ook mee dat het een goede bijdrage zou zijn om meer krachttraining te doen aangezien dit extra zou helpen om gewicht te verliezen.

   De coaching van Marjon heeft al succes, aangezien ik de eerste kilo’s al kwijt ben geraakt. Maar ik ga nog even doorzetten om mijn streefgewicht te bereiken.

  Ik ben heel erg blij dat ik dit coaching traject ben aangegaan met Marjon. Het is voor mij een echte eye-opener geweest om te zien welke aspecten belangrijk zijn om af te vallen.

  En misschien nog veel belangrijker, Marjon is een fijne coach.

  Janine

  Bekijk hieronder al mijn blogs

  Oliebol of appelflap?

  Oliebol of appelflap?

  Bewuste keuzes maken is de sleutel! Al met al is dit niet de goede maand als je op je gewicht wilt letten. Wat je wel kunt doen is bewuste keuzes maken. Kies je voor overvloedig eten zonder na te denken, dan zul je waarschijnlijk aankomen. je hoeft nergens over na te...

  Lees meer
  Positieve gezondheid

  Positieve gezondheid

  Wat is positieve gezondheid?  Met positieve gezondheid wordt een bredere kijk op gezondheid bedoeld en niet alleen naar lichamelijke of mentale ziektes gekeken. Of je je als mens gezond voelt is niet alleen afhankelijk van een lichamelijk of geestelijk ongemak...

  Lees meer
  Ook vakantiekilo’s erbij gekregen?

  Ook vakantiekilo’s erbij gekregen?

  Herken je dit?Je gaat lekker op vakantie en als je thuiskomt voel je toch dat je broeken wat meer knellen. Op vakantie draag je losse kleding of badkleding en dus merk je er niets van. Als je op vakantie gaat ga je lekker genieten, alles loslaten, lekker niets doen....

  Lees meer