SAMEN VOOR GEZONDE LEEFSTIJL CLUB

Bij mij leer je hoe je gezond en vitaal kunt leven

Hoe kun jij je gezonde leefstijl kunt volhouden?

Afvallen is leuk, maar daarna komt het ‘echte’ werk pas.. Het volhouden.. Het op gewicht blijven en niet weer terugvallen in je oude patronen. Je hebt keihard gewerkt om op je streefgewicht te komen en wilt dat graag zo houden. Je krijgt allemaal complimenten om je heen over hoe knap iedereen het vindt. En dan voel je je trots!

De verleidingen om je heen zijn alleen wel groot.. De feestjes, borrels en etentjes met vrienden en familie staan weer op de planning en oh oh oh wat is dat moeilijk. Je weet hoe het allemaal werkt, maar vind je het lastig om je gezonde leefstijl vol te houden..

Hup klaar daarmee, het is tijd om eens en voor altijd een gezonde leefstijl te ontwikkelen die je echt kunt volhouden. Ik begrijp natuurlijk helemaal dat het lastig is, maar daarom heb ik
ook deze nieuwe groep in het leven gebracht. De Samen Voor Gezonde Leefstijl Club.

Moeiteloos afvallen zonder dieet
Fit met boksen

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt je doel behaald, je bent een paar kilo’s afgevallen. Je zit weer lekker in je vel, maar dan… je voelt dat je weer een terugval krijgt en loopt tegen de volgende zaken aan:

  • Haat jij het om ‘alleen’ te werken aan je leefstijl?
  • Heb jij de stimulans van een groep nodig om vol te houden?
  • Heb jij een schop onder je achterste nodig om het vol te houden?
  • Wil jij sparren met gelijkgestemden?
  • Blijf jij terugvallen in je oude gewoontes?
  • Is die snoeppot jouw vijand?

In de Samen Voor Gezonde Leefstijl Club ga je in actie komen en in actie blijven. Je hebt niet voor niets aan je lichaam, gezondheid en mind gewerkt. Je wilt dat nu behouden. Je energiek en fit blijven voelen. Wij, ik en de groep, zijn er om je accountable te houden!

Wat gaan we doen?

Sluit je aan bij de Samen Voor Gezonde Leefstijl Club:

Waar jij met gelijkgestemden kunt sparren

Waar jij vragen kunt stellen aan alle leden of aan Marjon

Waar jij elke maand een masterclass over een bepaald onderwerp krijgt

Waar elke maand een live Q&A gehouden wordt voor vragen of online coaching

Waar tips gedeeld worden

Waar jij er niet alleen voor staat!

Online coachen

 

Ik ben nu zo’n half jaar bezig met GLi bij Marjon en ben er heel positief over. Ik had pre-diabetes bij de start, en het is me inmiddels gelukt om met het omzetten van de knop kilo’s te verliezen, en – voor mij het belangrijkst – de suikers redelijk onder controle te krijgen. Marjon laat je inzien dat een gezonde leefstijl niet draait om grote gebaren, maar juist om kleine stapjes die vol te houden zijn. Ze helpt je bij de bewustwording die zo nodig is voor een nieuwe leefstijl.

De maandelijkse bijeenkomsten zijn daarbij een fijne reminder, en het is heel prettig om in de groep je ervaringen te kunnen delen. Voelt als gedeelde smart en onze groep geeft mij veel energie en de kracht om het vol te houden. Marjon is daarbij een fijne coach, ze luistert goed en geeft je praktische handvatten waar je echt mee verder kunt.

Jacqueline Buijs

 

Ik volg het GLI programma bij Marjon nu een aantal maanden. Ik ben er blanco ingestapt
en laat het op mij af komen. Uit elke bijeenkomst haal ik wel iets dat ik kan toepassen op mijn leefstijl. Alles gaat in kleine stapjes.

Ik was op zoek naar “iets” dat ik de rest van mijn leven kan toepassen om een gezonde leefstijl vol te houden, ik heb het idee dat dit met dit programma gaat lukken. Marjon is een fijne coach die goed naar je luistert. Zeker het proberen waard!

Kim van Oosten

 

Ik ben erg enthousiast over de bijeenkomsten. Ik ben afgelopen drie maanden bijna 7 kg af gevallen door gezonde keuzes te maken wat betreft voeding en bewegen. Ik voel mij fitter en heb meer energie en niet het idee dat ik er veel voor moet laten. Het is voor mij belangrijk dat het geen dieet is. Ik eet wat ik gewend ben om te eten, maar maak nu gezonde keuzes in wat ik eet, eet kleinere porties en neem meer de tijd om te eten. En af toe gewoon wat lekkers. Uit elke bijeenkomst gebruik ik die adviezen en tips die mij helpen om de gezonde levensstijl vol te houden. Ik heb b.v. veel gehad aan de eetmeter. Ik leerde onder andere dat ik teveel slechte vetten at en zelfs te weinig calorieën. Door dit stap voor stap aan te passen eet ik nu veel gezonder en ik heb niet het gevoel dat ik er alles voor moet laten.

De bijeenkomsten zijn ontspannen en er is veel ruimte voor eigen ervaringen en tips.
Iedereen haalt datgene uit de bijeenkomsten wat hij of zij kan gebruiken, niets moet.

Kim Nieuwland

Cool / GLi leefstijlcoach

Over Marjon

Waar mijn passie voor een Gezonde Leefstijl vandaan komt? Op mijn 40e voelde ik mij lichamelijk stokoud en ongezond.

Voor mijn 40e had ik een burn-out en 2 jaar geleden volgde de 2e burn-out… Die laatste burn-out heeft mijn ogen geopend en ook het feit dat ik nu ik 58 jaar ben en meer ben gaan nadenken over wat ik nu echt wil.

Toen ik de opleiding tot leefstijlcoach tegenkwam, wist ik meteen dat ik dat wilde gaan doen.

Ik weet door ervaring hoe belangrijk een gezonde leefstijl is. Het is nu mijn overtuiging dat mentale fitheid en weerbaarheid te maken heeft met fysieke fitheid. Het één kan niet zonder het ander! Ik vind het supergaaf als ik mensen kan helpen om gezond oud(er) te worden, zonder diabetes of hart- en vaatziekten.

Als leefstijlcoach geef ik je inzicht in wat je eet en hoeveel je beweegt, dus: hoeveel calorieën je binnenkrijgt en hoeveel er uitgaan door verbranding. Als je je daar bewust van bent gaan we samen kijken hoe de gewenste veranderingen het best in jouw leven ingepast kunnen worden. Er is geen dwang of moeten. Ik geef je geen dieet. Je gaat zelf op onderzoek uit wat voor jou werkt, zodat je de nieuwe leefstijl een leven lang kunt volhouden.

Deze groep is voor positieve, gedreven en gemotiveerde mensen die graag aan een gezonde leefstijl willen werken. Niet voor mensen die niet bereid zijn om aan hun gezondheid en vitaliteit te werken.

Lid worden van de Samen voor Gezonde Leefstijl Club

Lidmaatschap
per maand

8,99 per maand

Als je per maand betaald,
betaal je 12x het maandbedrag

Lidmaatschap
per kwartaal

24,99 per kwartaal

Als je per kwartaal betaald,
betaal je 4x het kwartaalbedrag

Lidmaatschap
per jaar

95,99 per kwartaal

Als je per jaar betaald,
betaal je 1x het jaarbedrag